Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Πάει με "ρόμβο" στα Πηγάδια...


Ο ΑΡΗΣ θα πάει με… «ρόμβο» αύριο στα Πηγάδια για να πάρει το «διπλό». Ο Μανουέλ Μασάδο δείχνει διατεθειμένος να αλλάξει το σύστημα της ομάδας και να καθιερώσει το αγαπημένο του 4-4-2 σε «ρόμβο» από εδώ και στο εξής. Αυτό, άλλωστε, «φορούσε» στην Γκιμαράες και στις υπόλοιπες ομάδες του στην Πορτογαλία…
Αυτό προφανώς εννοούσε ο 56χροονος τεχνικός όταν έλεγε χθες ότι «η απουσία του Ακόστα θα μας αναγκάσει να αλλάξουμε κάποια πράγματα, αλλά δεν μπορώ να σας πω περισσότερα». Στο δίτερμα , αλλά και στις ασκήσεις τακτικής που έκανε με τους παίκτες, ο Μασάδο έδειξε ότι προσανατολίζεται να κατεβάσει αύριο τον ΑΡΗ σε διάταξη 4-4-2 με τον Καπετάνο αριστερά και τον νεαρό Τριανταφυλλάκο στην επίθεση.
Πιο αναλυτικά: Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Βελλίδης. Δεξιά στην άμυνα θα παίξει ο Καζναφέρης, αριστερά ο Μίσελ και στον άξονα ο Λαζαρίδης με τον Σανκαρέ. Πάμε τώρα και στον «ρόμβο»: Σε ρόλο «κόφτη» θα είναι ο Φατί, με το Νέτο στη δεξιά πτέρυγα και τον Καπετάνο αριστερά, αντί του Ακόστα. Στην κορυφή του «ρόμβου» θα παίξει και πάλι ο Ουμπίντες, αφού η ομάδα έδειξε ότι λειτουργεί καλύτερα με τον Αργεντινό σε επιτελικό ρόλο πίσω από τους φορ.
Στην επίθεση, ο Καστίγιο θα έχει παρτενέρ αυτή τη φορά τον Τριανταφυλλάκο, όπως στο β’ ημίχρονο με τον Λεβαδειακό. Θυμίζουμε ότι και την περασμένη Κυριακή κόντρα στους Βοιωτούς ο Μασάδο άλλαξε το σύστημα από 4-2-3-1 σε 4-4-2 με «ρόμβο» στο β’ ημίχρονο. Και ήταν το διάστημα που ο ΑΡΗΣ ήταν καταιγιστικός..

1 σχόλιο:

  1. 1xbet korean sports betting review, best online betting sites to bet
    1xbet korean sports betting 1xbet review, 바카라 best online betting sites to bet on soccer, หาเงินออนไลน์ rugby, cricket, golf, volleyball,

    ΑπάντησηΔιαγραφή